Reacties van bezoekers “Kijkje in de keuken”

Op 9 november deed Happy Home mee aan “Kijkje in de keuken” waarbij geïnteresseerden konden komen kijken hoe het is om in een woongroep te wonen en wat er allemaal bij komt kijken om een woongroep te starten.
Ruim 50 bezoekers alleen al voor Happy Home. Ook het Fierhuis Soest, Woonmere Almere en Woongroep Mozart Huizen deden mee. Leuk om de reacties die Amerpoort (organisatie Kijkje in de keuken) heeft ontvangen te kunnen delen!

 

Fijne feestdagen en Happy 2020

Bewoners, ouders, team en bestuur wensen u fijne feestdagen en een Happy 2020

In 2020 gaan we ons 5 jarig jubileum vieren. Wat vliegt de tijd en wat is er de afgelopen 5 jaar al veel gebeurd!
We zijn super trots op wat we met onze bewoners, ouders en team al bereikt hebben.
Heeft u interesse om als Happy Hulp te ondersteunen, kijk op de website en stuur een mail naar happyhulp@woongroephappyhome.nl

 

 

“Kijkje in de keuken” 9 november

Steeds vaker verenigen ouders of wettelijk vertegenwoordigers zich om een woonvoorziening voor en met hun kind met een beperking te creëren. Amerpoort ondersteunt bij de voorbereiding en levert de zorg en ondersteuning; bijvoorbeeld via het Persoonsgebonden Budget.

Op 9 november zetten vier particuliere (ouder) initiatieven de deuren open. Iedereen die wil weten hoe een ouderinitiatief voor jongeren of volwassenen met een verstandelijke beperking tot stand komt en er uitziet, is van 13:00 uur tot 16.00 uur van harte welkom bij:

WoonMere (Almere), Woongroep Happy Home (Eemnes), Woongroep Mozart (Huizen) en ‘t Fierhuis (Soest).

Open dag

U bent die middag op meerdere initiatieven van harte welkom. WoonMere richt zich op jongeren met een lichamelijke en meervoudige beperking. Mozart, Happy Home en ‘t Fierhuis richten zich op jongeren/volwassenen met een matige tot lichte verstandelijke beperking. Ouders, bewoners, bestuursleden en/of (zorg)medewerkers leiden u rond en vertellen u meer over het wooninitiatief.

Amerpoort verzorgt de inschrijving en coördinatie voor deze dag. Voor meer info en inschrijving kunt u contact opnemen met Alfons Klarenbeek van Amerpoort. Email a.klarenbeek@amerpoort.nl

Bekijk hier de aankondiging 

Vacature begeleider-B 16-24 uur

Op dit moment loopt een sollicitatie procedure voor begeleider B in ons begeleidingsteam. Als je regelmatig onze Facebook pagina bezoekt zul je zien dat het een geweldige plek is om te werken. De bewoners, team en ouders zijn benieuwd naar jou.

Via deze link kun je rechtstreeks via Amerpoort solliciteren. Let op de sluitingsdatum van de vacature is 4 augustus. 

Verslag AmerZine

Een leuk verslag in de AmerZine, de nieuwsbrief van onze zorgaanbieder Amerpoort. Kijk mee met ” een dag in Happy Home”.