Vacature begeleider-B 24 uur

Op dit moment loopt een sollicitatie procedure voor begeleider B in ons begeleidingsteam. Als je regelmatig onze Facebook pagina bezoekt zul je zien dat het een geweldige plek is om te werken. De bewoners, team en ouders zijn benieuwd naar jou.

Via deze link kun je rechtstreeks via Amerpoort solliciteren. Let op de sluitingsdatum van de vacature is 21 januari.

Kunstwerken opgehangen

Tijdens de workshop versmijten in de Er op Uit weken prachtige werkstukken gemaakt bij Stef Vedder van het Kunstpunt in Bunschoten.
Vandaag de resultaten opgehangen. Onze media/speel-o-theek ruimte ” het LolHol” is nu ook herkenbaar. 
De deelnemende bewoners hebben ook allemaal nog een persoonlijk werkstuk gemaakt. Stef bedankt!!

Terugblik Er op Uit

Wat hebben we genoten met zijn allen!!!πŸŒžπŸ’¦πŸ•ΆπŸŠβ€β™‚οΈπŸ–πŸ‘πŸŽ‰πŸš’πŸŽ¨πŸ¦
Hier een terugblik van de afgelopen 2 weken Er op Uit.
Mocht iemand volgend jaar willen helpen bij het organiseren graag een mail naar eropuit@woongroephappyhome.nl

Vacature Teamleider

Op dit moment loopt de sollicitatie procedure voor teamleider in ons begeleidingsteam.  Als je regelmatig onze Facebook pagina bezoekt zul je zien dat het een geweldige plek is om te werken. De bewoners, team en ouders zijn benieuwd naar jou.

Via deze link kun je rechtstreeks via Amerpoort solliciteren. Let op de sluitingsdatum van de vacature is 25 juni.

Kevin verblijft in Hotel Syndroom

Het was de droomwens van Kevin om zijn eigen geschreven verhalen in boekvorm te laten uitbrengen en het eerste exemplaar aan O’g3ne uit te reiken.
Door Johnny de Mol’s programma Hotel Syndroom is het eerste gedeelte van zijn wens uitgekomen.
In de TV uitzending van 5 april is zijn verhaal te zien. Tijdens het concert van O’g3ne op 27 maart in Utrecht waar we met een groot gedeelte van de bewoners naar toe zijn gegaan hebben we het 2e deel van Kevin’s droom gerealiseerd. Tijdens een meet & greet heeft hij onder aanmoediging van zijn mede bewoners een gesigneerd boek overhandigd.

Zijn boek ” De verhalen van Karel Jansen” is voor €15 te koop bij Brownies en Downies in Bussum en kan ook via Kevin en zijn ouders gereserveerd worden. 
95% van de opbrengst schenkt Kevin aan Woongroep Happy Home.

ZENUWSLOPENDE MOMENTEN
Als Kevin een deel van zijn werk aan Johnny laat lezen is de presentator onder de indruk. Hij is het met Kevin eens dat deze verhalen best wel eens goed genoeg zouden kunnen zijn om uitgegeven te worden als een echt boek, een langgekoesterde wens van de schrijver. Dus gaat Johnny met Kevin langs bij een grote uitgeverij met zijn manuscript. Dan volgen zenuwslopende momenten: gaat Kevins grote droom in vervulling?

β€˜IK ZOU HELEMAAL NIET NORMAAL WILLEN ZIJN’
Terwijl ze zitten te wachten op het verlossende woord van de uitgeverij, vertelt Kevin dat hij geen problemen heeft met het feit dat hij het syndroom van Down heeft: β€œIk zou niet anders willen leven, iedereen is uniek op zijn eigen manier.” Sterker nog, hij zou helemaal niet normaal willen zijn: β€œAls ik normaal was geweest, dan had ik hier niet gezeten met Johnny.” Mooie woorden van een positieve jongen, die even later ook nog eens het prachtige nieuws krijgt dat zijn boek wordt uitgegeven.

TROTSE FAMILIE
Bij een boek hoort natuurlijk ook een boekpresentatie. Trotse familie en vrienden komen naar Hotel SynDROOM, waar Kevin De Avonturen van Karel Jansen aan hen presenteert. Daar krijgt hij het even te kwaad als hij zijn ouders en zusjes bedankt voor hun steun en liefde: