“Kijkje in de keuken” 9 november

19 september 2019

Steeds vaker verenigen ouders of wettelijk vertegenwoordigers zich om een woonvoorziening voor en met hun kind met een beperking te creëren. Amerpoort ondersteunt bij de voorbereiding en levert de zorg en ondersteuning; bijvoorbeeld via het Persoonsgebonden Budget.

Op 9 november zetten vier particuliere (ouder) initiatieven de deuren open. Iedereen die wil weten hoe een ouderinitiatief voor jongeren of volwassenen met een verstandelijke beperking tot stand komt en er uitziet, is van 13:00 uur tot 16.00 uur van harte welkom bij:

WoonMere (Almere), Woongroep Happy Home (Eemnes), Woongroep Mozart (Huizen) en ’t Fierhuis (Soest).

Open dag

U bent die middag op meerdere initiatieven van harte welkom. WoonMere richt zich op jongeren met een lichamelijke en meervoudige beperking. Mozart, Happy Home en ’t Fierhuis richten zich op jongeren/volwassenen met een matige tot lichte verstandelijke beperking. Ouders, bewoners, bestuursleden en/of (zorg)medewerkers leiden u rond en vertellen u meer over het wooninitiatief.

Amerpoort verzorgt de inschrijving en coördinatie voor deze dag. Voor meer info en inschrijving kunt u contact opnemen met Alfons Klarenbeek van Amerpoort. Email a.klarenbeek@amerpoort.nl

Bekijk hier de aankondiging