Kevin verblijft in Hotel Syndroom

Het was de droomwens van Kevin om zijn eigen geschreven verhalen in boekvorm te laten uitbrengen en het eerste exemplaar aan O’g3ne uit te reiken.
Door Johnny de Mol’s programma Hotel Syndroom is het eerste gedeelte van zijn wens uitgekomen.
In de TV uitzending van 5 april is zijn verhaal te zien. Tijdens het concert van O’g3ne op 27 maart in Utrecht waar we met een groot gedeelte van de bewoners naar toe zijn gegaan hebben we het 2e deel van Kevin’s droom gerealiseerd. Tijdens een meet & greet heeft hij onder aanmoediging van zijn mede bewoners een gesigneerd boek overhandigd.

Zijn boek ” De verhalen van Karel Jansen” is voor €15 te koop bij Brownies en Downies in Bussum en kan ook via Kevin en zijn ouders gereserveerd worden. 
95% van de opbrengst schenkt Kevin aan Woongroep Happy Home.

ZENUWSLOPENDE MOMENTEN
Als Kevin een deel van zijn werk aan Johnny laat lezen is de presentator onder de indruk. Hij is het met Kevin eens dat deze verhalen best wel eens goed genoeg zouden kunnen zijn om uitgegeven te worden als een echt boek, een langgekoesterde wens van de schrijver. Dus gaat Johnny met Kevin langs bij een grote uitgeverij met zijn manuscript. Dan volgen zenuwslopende momenten: gaat Kevins grote droom in vervulling?

‘IK ZOU HELEMAAL NIET NORMAAL WILLEN ZIJN’
Terwijl ze zitten te wachten op het verlossende woord van de uitgeverij, vertelt Kevin dat hij geen problemen heeft met het feit dat hij het syndroom van Down heeft: “Ik zou niet anders willen leven, iedereen is uniek op zijn eigen manier.” Sterker nog, hij zou helemaal niet normaal willen zijn: “Als ik normaal was geweest, dan had ik hier niet gezeten met Johnny.” Mooie woorden van een positieve jongen, die even later ook nog eens het prachtige nieuws krijgt dat zijn boek wordt uitgegeven.

TROTSE FAMILIE
Bij een boek hoort natuurlijk ook een boekpresentatie. Trotse familie en vrienden komen naar Hotel SynDROOM, waar Kevin De Avonturen van Karel Jansen aan hen presenteert. Daar krijgt hij het even te kwaad als hij zijn ouders en zusjes bedankt voor hun steun en liefde: