Benefietavond groot succes

11 oktober 2014

De benefietavond die Eemnes Bruist heeft georganiseerd om geld bijeen te brengen voor de inrichting van gemeenschappelijke woonkamers is vrijdag 10 oktober een groot succes geworden! De jongeren hebben zelf het heerlijke 3 gangen menu helpen bereiden en koken o.l.v. James Andriese van Kookstudio Eemnes en Jasper van den Berg. Ook fungeerden zij als gastheer en gastvrouw, garderobe medewerkers en hielpen zij mee in de bediening tijdens het diner.

Het diner werd omlijst met optredens van Cabaret Cats en Sonny Hoogwerf van Sonny’s Pianos gaf o.a. een heerlijke performance van het lijflied van de woongroep: “HAPPY”.

De 120 gasten hebben genoten en de jongeren en hun ouders hebben de avond ervaren als een warm welkom in Eemnes. Dit warme welkom onderschreef burgemeester van Benthem in zijn toespraak bij het uitreiken van de cheque aan het einde van de avond. Een geweldige opbrengst, maar liefst € 5000 kon hij uitschrijven op de cheque!  We willen graag Diny Dop  Eemnes Bruist en James Andriese Kookstudio Eemnes en alle andere sponsoren en vrijwilligers die hebben meegewerkt aan deze avond heel hartelijk bedanken.